Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hemma igen

Publicerad 2011-03-06 14:50:24 i Allmänt,

Igår åkte jag alltså till mina föräldrar och lämnade Nico där (fast jag var där en stund först och meningen var att han skule nattas innan jag gick men han vägrade sova så mamma fick äran att ta över). Sedan gick jag över till min bror där vi såg på schlager. Var trevligt, men inte fan berodde det på schlagern kan jag intyga.
Är nästan som en sjukdom det där.. jag mååste se det men blir arg varje gång.


Nico med sin mormor. Han försöker handgripligen illustrera likheterna mellan orden "gosa" och "mosa".

När vi sett klart och pratat klart gick vi ner till mamma igen och hon körde lillebror till festligheter medan jag tog över babyvakten. Somnade dock så fort hon kommit hem igen. Så social är jag.
Nico hade en ganska bra natt och när han vaknade vid 6-7 så la jag honom bredvid mig i min säng och där somnade han efter en stund. Myys. Kan sällan göra så här hemma eftersom Hampus sover längre än oss.
Denna helgen jobbar han dessutom 12-timmarspass natt så han hinner bara med att jobba, sova och äta lite snabbt. Inget kul alls.

Väntade hemma hos mamma och pappa idag tills pappa vaknade så han också fick träffa Nico lite (han hade alltså också jobbat natt). Sedan åkte jag hem och Nico somnade i bilen. Han sov så gott när jag kom fram att jag inte hade hjärta att väcka honom. Istället satt jag i bilen och lyssande på musik en halvtimma tills han vaknade. Var faktiskt ganska avkopplande.


Nico ligger på golvet hemma hos sin mormor och morfar och förkovrar sig i litteratur

Var meningen att han skulle sova en stund till nu men han är mer intresserad av att försöka krafsa av tapeten från väggen bredvid sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela