Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Här sitter jag

Publicerad 2011-03-08 09:04:39 i Allmänt,

Igår när jag gick och la mig sa kära maken att han skulle greja lite i verkstaden innan han skulle sova. När jag vaknade av att Nico grät strax efter 5 i morse så hade han fortfarande inte lagt sig. Han hade spenderat natten med att laga ett containerfynd. Han är go han :)

Han berättade att Nico hade kissat genom blöjan under natten och sa att han inte hade kunnat få loss lakanet så han hade fått lägga nytt över så länge. Får väl erkänna att jag tänkte lite nedlåtande tankar om det hela tills jag gick in till Nico och såg att anledningen till att han inte fått loss lakanet var att det inte fanns något. Nico hade slitit loss lakan och plastad frotté, sparkat bort det i ett hörn och sedan kissat på madrassen. Såklart.

Eftersom Hampus fortfarande var pigg och ville se film, och jag var mindre pigg, så fick Nico komma med in och ligga mellan oss i sängen ett tag. Det tyckte han var superkul och fnissade glatt medan han varierade sig mellan att göra hårdragningsattacker på mig och försöka slita näsan av sin pappa.
När Hampus sedan ville sova runt 7 och jag gick upp med Nico så visade det sig att Nico också var trött så jag la honom i sin säng där han somnade. Så nu har jag suttit ensam uppe i två timmar och kollat på bilbarnstolar på nätet.

Försöker klura ut hur snart jag måste köpa en bilbarnstol... om den måste köpas nu varvid jag inte kan köpa det jag hade tänkt på IKEA, eller om han kan sitta i babyskyddet en eller två månader till. Vi får spåna på detta.

Nu kom jag på att jag måste ringa mäklaren som hade lämnat ett meddelande på min telefonsvarare igår. Skall vi gissa på att Nico kommer vakna med ett vrål medan jag sitter i telefon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela