Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Grattis till min underbara mamma

Publicerad 2011-03-31 13:51:54 i Allmänt,

Idag fyller min mamma år så grattis till henne!! Världens bästa mamma!

Nico sov väldigt oroligt i natt så när han ville upp vid 6 i morse så kände jag bara att nej, jag orkar inte. Så han fick mat och fick ligga kvar i sängen. Gnällde en stund men sedan somnade han om och sov till 9!! Underbart.

Efter att han ätit frukost åkte jag på ett mission (Hampus fick ha liten). Några mammor i mammagruppen ville också ha så fina strumpbyxor som jag köpte till Nico på Göksäter igår, och jag ville ha fler, så åkte dit igen och köpte upp nästan alla de hade. Tråkigt nog fanns det inte till alla som ville ha :(. Är ju en bit att åka dit så Hampus var väldigt trött när jag kom hem två timmar senare, han mår fortfarande inte bra den stackaren och Nico hade tydligen gnällt mycket när jag var borta.

När jag kom hem var det dags för Nicos lunch. Han ville inte äta så mycket men var på gott humör. Sedan låg han och busade en stund på golvet innan han skulle sova. Först var det en del gnäll men så fick han lite ersättning eftersom han ätit så dåligt innan och då somnade han gott.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-03-31 14:55:09

Tack för födelsedagshälsningen och berömmet:) Så synd att det inte fanns så många strumpbyxor kvar, de får kanske in mer:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela