Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Var är alla människor

Publicerad 2011-06-26 06:53:18 i Allmänt,

Igår hände det så lite på internet att jag först trodde det var fel på min dator. Nästan inga bloggar uppdaterades, nästan inget skrevs på facebook, ingen mailade... helt dött. Var alla förutom jag extremt bakis?

Pluttas somnade när han skulle igår i alla fall, och sov till nästan 06 idag. Sedan skulle han nödvändigtvis upp en halvtimma och nu sover han igen.
Jag och Hampus kunde då igår passa på att ha det mys och umgås lite. Det behövdes. Man behöver bara vara tillsammans ibland, men oftast är vi trötta och vill bara sova.

Idag har jag inte en enda plan tror jag. Städa typ... som alla dagar. Fan, jag vill ha storslagna planer.

Sitter mest med dagisoro. Denna satans dagisångest. Visst tror jag att Nico kommer gilla det där med andra barn... men ändå. Kommer de trösta honom om han är ledsen? Kommer de se om de andra barnen är dumma mot honom? Är inte så att jag tror att dagis (förskole- bla bla) personal är hjärtlösa bebishatare men jag vet ju att det är 18 barn och hur många personal? Och jag har ju själv jobbat på skola och då varit rastvakt. Det händer ju saker man inte ser hur mycket man än anstränger sig, och ibland slår sig fem barn samtidigt och då kan man inte trösta alla på en gång. Ångest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela