Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos första midsommar

Publicerad 2011-06-24 18:17:01 i Allmänt,

Så vi åkte alltså till min mamma och pappa och åt midsommarlunch. Min lillebror var också med. Nico åt själv,men jag som skrutit om att han minsann knappt sölar alls fick skämmas för hälften av maten hamnade på golvet.

Innan lunchen drog min tokiga pappa ner min gamla kasperteater och busade med Nico. Nico tyckte var var superspännande och ville pussa nallen :)



Min mamma hade gjort en söt liten midsommarkrans till honom, men han var inte alls med på noterna vilket man kan se på hans missnöjda min. Så fort man satte på den så drog han av den.



Efter detta åkte vi till min farmor och åt jordgubbstårta innan vi vandrade ner till stranden där det var midsommarfirande med dans kring stången. Nico tyckte det var väldigt spännande med alla barn och när det dansades till "små grodorna" så gungade han fram och tillbaka i vagnen och skrek "La la la" för sig själv.

Roligast av allt var dock hundarna! Först fick han hälsa på en liten hund som slickade honom på handen och då fnissade och tjöt han förnöjt. Sedan träffade vi några med en enorm men supersnäll schäfer, och när han slickade Nico i ansiktet och sedan hoppade fram och tillbaka och jagade pinnar så skrattade Nico så han skrek och kiknade. Han skrattade så mycket att jag nästan trodde han skulle börja gråta.



Lotteri var det också, och jag hade turen att vinna två vinster på barnlotteriet. Dels en målarbok med kritor och dels ett set med "hard hat" och en mini-arbetsbänk med verktyg.



Nico var mycket nöjd med dagen.


Alltid snutten i högsta hugg... och btw, killen i bakgrunden står inte och kissar även om det ser ut så på bilden :)

Avslutningsvis åkte vi hem till min mamma igen och Nico fick middag. Han somnade i bilen på vägen hem men nu när han skall sova verkar han ha svårt att varva ner och ligger i sin säng och för en högljudd men glad diskussion med sig själv. Kanske pratar han om hundar?

Kommer säkert lite mer midsommarbilder när min mamma mailat över några av de hon tog:)

Hoppas ni haft en bra dag allihopa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela