Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lugnt i huset

Publicerad 2011-06-07 19:52:52 i Allmänt,

Nico somnade faktiskt nästan med en gång ikväll efter att ha fått en Alvedon. Hör honom hosta lite då och då dock så helt kry är han inte. Dock hade en en del glada stunder efter det att hampus kommit hem från jobbet.
Han fick vara med oss i källaren då vi satte upp hyllor och donade, även om han stor del av tiden stod och klamrade sig fast vid mitt ben. Sedan fick han gå med sin gåvagn lite vilket han älskar.

Många har även tipsat om att jag skall ha öronproppar och låta honom gnälla utan att bry mig med en gång,men jag har alltid haft svårt för det. Jag är så klen av mig och är rädd att han skall känna sig övergiven. Efter att ha sett hur Hampus körde den taktiken och att Nico faktiskt efter en stund la ner gnällandet och lekte på egen hand så testade dock jag med och se på fan... han blev faktiskt mycket mindre klängig. Jag får bli lite tuffare helt enkelt.

Har överlag dock inte varit en toppendag och fick dessutom några ovälkomna räkningar som gjorde mig jävligt sne. Jag har ju en tomt, och för att få stycka av den så var man tvungen att ha förhandsbesked på bygglov... och för att få det så var man tvungen att ha avlopp och vattenfrågan löst... På grund av detta fick jag bli medlem i en samfällighetsförening vilket innebär att man när man bygger kan koppla sig på deras vatten, avlopp och väg. Denna tomt skall jag dock sälja och har inga planer på att bygga. Nu fick jag dock räkningar på över 3000 de vill att jag skall betala... vägvagift trots att min tomt inte har en väg som påkopplats deras, avloppsavgifter trots att min tomt saknar hus och därmed inte anslutits till deras reningsverk och nån jäkla städavgift för deras bostadsområde trots att ingen bor på min tomt och således knappast skräpar ner. Kan det vara ok att tvinga nån betala sådana räkningar?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela