Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lite blää

Publicerad 2011-06-21 11:28:26 i Allmänt,

Nico tycks ha vaknat lite på fel sida idag. Han har varit trött och grinig men han vill inte sova. Dock gråter han om man försöker bära honom från sängen (för han vill ju sova egentligen) men gråter om man lämnar honom i sängen (för han vill ju inte alls sova egentligen?). Ytterst förvirrande och mentalt påfrestande. Har en känsla av att han kommer bli gladare sedan när hans pappa vaknar och vi skall åka till hans mormor och morfar.

Det är nog egentligen jag som har en seg dag och då tycker Nico att jag är tråkig. Vem vill vara med ett apatiskt vrak? Jag vaknade flera gånger i natt av oklar anledning så sömnen blev inte så bra trots att Nico nu sover hela nätter varje natt i princip. Önskar dock att han kunde inse att KLOCKAN 05 ÄR INTE MORGON! :)

Det enda produktiva jag tagit mig för idag är nog att jag rensat en låda i köket. Den där obligatoriska lådan för småsaker som långsamt fylls till bredden och tillslut knappt kan stängas. Idag slängde jag gamla oviktiga papper, trasiga saker och annat onödigt som låg i den. En del saker kan man ju ifrågasätta om man måste spara, som mina egengjorda glasunderlägg av pärlplattemodell med motiv från Nintendospel, men men de fick vara kvar.

Fan vad jag vill sova.... men så länge Nico vägrar sova så får mamma inte sova... det är spelreglerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela