Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ingen som vet, ingen som vet

Publicerad 2011-06-28 10:17:38 i Allmänt,

Fler tänder på gång? En trotsålder?

Nico har nu i flera dagar varit på underligt humör. Har verkar småtrött mest hela tiden. Gnuggar sina ögon och gäspar med jämna mellanrum. Kan till och med nästan nicka till emellanåt. Dock skall han ju såklart inte sova speciellt ofta.
Han får extrema utbrott så fort han inte får allt han vill, som ni såg bild på igår, och då gråter han hysteriskt så tårarna sputar och skriker. Däremellan kan han dock vara på glatt humör och krypa runt och säga till allt han ser.

verkar förresten vara ett mångsidigt ord som tycks betyda allehanda saker som: Titta där! Ser du den? och Vad är det?
En favoritsyssla är att sitta i sin matstol och slänga ner saker på golvet för att sedan titta ner på dem och konstatera .

De senaste dagarna har Nico även börjat vakna till på nätterna igen. Han vaknar och är lite ledsen och orolig, och ibland vill han dricka vatten. Detta innebär att även jag är trött idag.

Dagens huvuduppgift är att vänta på att DHL skall lokalisera vart mitt paket tagit vägen. Har ju beställt en födelsedagspresent till Hampus som skulle ha levererats i torsdags enligt överenskommelse med DHL. Paketet kom dock inte, de hördes inte av och nu tycks de inte veta vart det tagit vägen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela