Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Husbesatthet

Publicerad 2011-06-11 20:09:12 i Allmänt,

Jag är lite besatt av det där med att bygga hus nu. Medan Hampus spelar dataspel googlar jag ackumulatortankar och väljer ut innerdörrar. Mailat Fiskarhedenvillan med tusentals frågor om olika tillval och priser.

Snart skall jag nog dock sova. Hoppas lillen sover bra i natt men det bör han väl göra med tanke på att han vägrat sova på hela dagen. Han var riktigt trött i slutet nu på kvällen.

Imorgon är det min fridag :) Hampus tar hand om Nico och jag skall iväg och shoppa och sedan hälsa på min lillebror. Skall bli riktigt trevligt. Kommer säkert längta hem dock. Han är ju så go fast han är lite jobbig min lilla plutt.

Sedan är det en del på schemat de kommande dagarna. På måndag skall jag köra Hampus till Kungälv så han kan övningsköra. På tisdag skall visserligen inte jag göra något speciellt men Hampus skall övningsköra i två timmar på eftermiddagen. Och på onsdag skall vi alla tre till Göteborg och hälsa på på mitt jobb. Skall bli kul.

I veckan hoppas jag även på goda besked gällande jobb, tomt och allt annat som är trevligt att få goda besked om. Skall även försöka sluta tänka på att det bara är två ynka månader tills Nico skall börja på dagis (förskola) och få ångest över det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela