Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Guuuääähhahaablluuääh

Publicerad 2011-06-11 09:59:02 i Allmänt,

Blir så trött på detta.

Morgonen började ok. Han vaknade visserligen vid 04 men somnade om nästan direkt och sov sedan till 07 ungefär. Sedan var han på gott humör några timmar tills han började bli riktigt trött. Men inte sjutton tänker han sova.

Jag hatar att behöva känna mig som ett elakt monster varje gång han skall sova. Att han gråter hysteriskt så fort man lägger honom i sängen. Oftast går det ju över ganska snabbt och han somnar men ändå. Det känns i hjärtat och skuldkänslorna gör att man blir irriterad.

Just idag skulle han dessutom tvunget ha med sig sin jätteanka, ett enormt gossedjur som mamma och pappa vann på Liseberg, i sängen. Den tar upp lika stor plats som han gör, men han ville ligga och gosa med ankans näbb så då får han göra det.

Nu verkar han ha lugnat sig.. ta i trä... och jag sitter och kollar på vad han skall få i födelsedagspresent. Jag är oftast ute i god tid jag. Funderar på dels en bärbar DVD-spelare så han kan se på film (barn skall inte se film.. bla bla bla.. men nu vill han se ibland och då vi inte har tv så behöver han en egen så vi kan ha våra datorer ifred) och så vill jag köpa små maraccas också för han tycker om sådant som skallrar. Kanske något mer också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela