Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Full rulle

Publicerad 2011-06-22 18:53:55 i Allmänt,

Idag inleddes dagen med att Nico inte alls sov länge.. inte ens lite grann länge. Nej klockan 05 var det morgon, som alltid. Försökte på alla vis få honom att somna om, men det var bara att ge upp. Han sov dock mellan 07 och 08.45 sedan så då passade jag på att sova lite till.

När det var dags för lunch bestämde jag mig för att han skulle få äta själv. Pastaskruvar, frikadeller, majs och lite gurka samt riven ost lades på en tallrik som placerades framför honom. Först tittade han bara på den, sedan petade han försiktigt på maten en stund men sedan fick han tag på lite pasta och fick in i munnen. Därefter skyfflades det in för brinnande livet. Dock sölade han knappt alls på golvet. Duktig kille det där :)




När hans lunch var avklarad fixade jag frukost på sängen åt maken (som vanligt hade han varit vaken länge på natten) och sedan åkte jag in till Stenungsund. Var tidig så tog en sväng in på Lindex där det visade sig vara rea, så det blev två tröjor och två par byxor åt lilleman.

På BVC var Nico på strålande humör och busade runt. Han var 77,5 cm lång och vägde 11,6 kg. Stor kille, men han följer sin kurva bra.

Sedan gick vi upp till min mormor och morfar som bor bredvid torget och åt lite mat. Nico kröp runt och var glad men började bli trött i slutet. Mormor och morfar följde med oss och handlade lite mat och sedan fick jag ett litet bidrag av dem så då blev det en sväng till in på Lindex där jag köpte en tröja och ett par byxor till åt Nico.

En lång dag tyckte Nico och tvärsomnade i bilen hem. Han var inte alls lycklig över att bli väckt när vi kom hem och åt sin kvällsmat samtidigt som han smågrät och sedan somnade han så fort jag la honom i sängen.
Nu skall jag bara fixa lite med tvätt och sedan blir det läsa bok i sängen resten av kvällen. Lyssna på regnet och bara slappna av.


Trött bebis

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela