Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Förändringar

Publicerad 2011-06-23 13:54:09 i Allmänt,

Saker börjar bli annorlunda här hemma nu. Nico blir mer och mer självständig. Han kan roa sig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Han kryper och går (med stöd) runt överallt och undersöker (och river ner). Även om man får ha koll så han inte sysslar med något som kan vara farligt så har man en helt annan möjlighet att själv göra saker samtidigt. Så idag har jag kunnat plocka och städa, dammsuga, fixa med tvätt och allt möjligt medans han leker på egen hand. Då och då vill han dock gärna komma och pussas och kramas en snabbis - vilket är helt ok med mig :)

Han åt lunch på egen hand idag med och under tiden kunde jag då pyssla och städa i köket. Helt fantastiskt. Han är så himla duktig på att äta och spiller knappt alls förutom en del i haklappen.

Lite bilder från senaste timmen kommer här:


Glad bebis försöker sno kameran (mobilen)


Nico leker med en slags lära-gå-leksak som jag hade när jag var liten


Med stor koncentration lyckas Nico sedan ta en bild på sig själv


Hittade sin kattskallra på bordet... och ja, det ligger en tom kakförpackning på golvet... men bara för att Nico gillar hur den prasslar... sanning, jag lovar :)


Tar sig ett snack med giraffen


Alla knappar på stereon är spännande


Men det kom ingen musik så han fick använda hink och spade som trumma


Han har även kommit på hur man kan få denna leksak att blinka och spela musik om man trycker på den lilla knappen längst upp


Och ja... han gör fortfarande den här minen... ofta :)

Nu skall jag fortsätta dona här hemma medan Nico tar en tupplur. Väntar på att DHL skall komma också. De skulle leverera ett paket hit mellan 12 och 14. Nu är klockan 13.55 så de får fan snabba sig om de skall hinna. Det är Hampus födelsedagspresent som skall komma... men den är hemlig :)

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2011-06-23 16:02:25

Vilken goding han är!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela