Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En kärlek utan gränser

Publicerad 2011-06-18 20:04:06 i Allmänt,

Jag skall inte ens försöka mig på att beskriva hur mycket jag älskar min son. Hur det känns i magen varje morgon då han ler mot en från sängen, när han gör sina små lustiga miner för att få mig att skratta, när han sitter med en bok och bläddrar för sig själv, när han ger mig en puss.... Det är ofattbart hur mycket kärlek ett hjärta kan rymma.

Just nu är han dessutom helt fantastisk. Sover bra på natten för det mesta. Han kan vakna till nån gång men somnar lätt om. Som nyss då jag hörde honom gnälla och gick in... då satt han i sin säng men när han såg mig komma in så tog han sin snutte i handen och liksom bara välte ner med huvudet mot kudden och somnade om. Mamma var där - då var allt lugnt.
På dagarna är han just nu oftast på ett strålande humör och kan roa sig själv långa stunder. Snart kan jag inte skylla på honom längre när jag inte får något gjort.


Tänk om jag kunde få krama och pussa honom jämt, hela tiden, dygnet runt... vilken lycka.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-06-18 22:30:47

Ja, kärleken till denna lilla otroligt underbara människa går inte att i ord beskriva och då är det inte JAG som är han mamma:)) När han ler mot mig smälter mitt hjärta:)) Puss på er mina älsklingar alla tre:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela