Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vicken natt

Publicerad 2011-07-16 07:15:25 i Allmänt,

Gaaahhh... hade skrivit ett helt inlägg och så lyckas jag trycka bort det. Min hjärna fungerar inte riktigt idag. Så.. får se om jag minns vad jag skrev innan.

Dagen igår var väldigt bra och Nico hade ett riktigt bra humör. Vi avslutade dagen med att se på Queen-dokumentär ihop vilket orsakade nedstämdhet då det fortfarande är sorgligt att Freddie är död.
Efter Nicos kvällsmat somnade han relativt lugnt och sov bra till en början.


Bus-Nico i förrgår

Efter ett tag började han dock vakna och vara sådär otröstligt ledsen. Tog lång tid att lugna honom varje gång. Efter ett antal gånger beslutade vi oss för att bryta vår regel och låta honom sova mellan oss.

Blev förvånad att han låg lugnt och stilla och inte började klättra runt över oss som han brukar. Han somnade faktiskt ganska snabbt. Dock fick jag inte mycket till sömn. Dels låter Nico mycket i sömnen, han gnäller och stönar, dels vaknar han till då och då och vill klappa på en och så sparkas han en hel del (som mest drabbade Hampus). Dessutom ville jag inte röra mig för mycket så jag väckte honom så låg obekvämt större delen av natten och har nästan nackspärr nu.

Inte gick det att ignorera när han vaknade heller för han satte sig och försökte tvångsmata mig med en sladd.


Nico smyger på katten

Nu är jag vaken och uppe, men halvdöd och måste fixa inför Hampus pappas besök. Kommer vara ett vrak.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela