Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Spock säger hej

Publicerad 2011-07-07 17:15:16 i Allmänt,

Hade en mycket trevlig förmiddag. Nico sov en timme extra och sedan en morgonlur på detta (innebar naturligtvis att han vägrat sova resten av dagen). Sedan bar det av till Sundsby Säteri där vi (jag, Nico och Hampus) åt en god lunch tillsammans med min mamma och pappa då de ville gratta Hampus på födelsedagen, i efterskott.

Nico tyckte att det hela var mycket spännande. Han kröp bland annat iväg i rekordfart för att sno en gammal gubbes krycka.



När vi kommit hem skulle Hampus iväg på körlektioner och Nico satte igång att gnälla. Han har gnällt till och från hela eftermiddagen, och stundvis har gnället övergått i skrikfester. Fick han inte dra i datorsladden? = gallskrik, gråt och stora tårar. Stängde jag luckan till diskmaskinen? = gallskrik, gråt och stora tårar. And so on.

Fick i alla fall hans ugglemössa idag som han fick prova lite snabbt. Han var inte helsugen på att testa mössa i värmen så fick ta ett snabbt kort bara.



Nico har även upptäckt Hampus lilla leksak, en Spock-figur som pratar om man skakar på den. Han tycker den är mycket lustig och när den pratar så vrålar han tillbaka.


Nico pratar med Spock

Har massa saker jag skulle behöva göra här hemma men det får nog vänta tills han sover. Jag undrade hur folk fick gjort saker när de hade spädbarn... Jag undrar nog än mer hur man får saker gjort när de kan förflytta sig. Skall jag göra något i köket susar han in i sovrummet och klättrar och river runt, skall jag göra något i sovrummet kilar han snabbt ut i vardagsrummet och går jag dit befinner han sig inom två sekunder i köket. Numer kan jag dessutom sällan göra något alls i köket för all aktivitet där förknippar Nico med att han skall få mat, och han sätter sig då på golvet och gråter tills han får detta.

Förhoppningsvis kunde Hampus i alla fall ta morgonen imorgon så jag kan få sova ut, och sedan skall det storstädas inför hans systrars besök i helgen.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-07-12 13:41:30

snart kommer k's ugglemössa åxå :D hon får en naturfärgad :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela