Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Livet lunkar på

Publicerad 2011-07-15 13:29:47 i Allmänt,

Trodde jag skulle avlida av trötthet i natt. Jag och Hampus hade fastnat lite för länge i avsnitt av True Blood och sedan så vaknade Nico ett antal gånger på natten. Så när Hampus gick till jobbet så låg jag och nästan grät av trötthet. Som tur var så sov Nico mellan 04 och 07.30 så jag fick återhämtat mig.

Sedan har Nico varit på strålande humör och mest busat runt på egen hand. Han var lite ledsen en stund då katten rivit honom lite på handen dock. Det hänger en filt på tork på en torkställning i vardagsrummet, och Nico och katten befann sig på varsinn sida av den. Båda ville leka, men de hade lite olika uppfattning om hur man leker.

Jag har börjat småstäda lite härhemma men inte orkat så värst mycket än. Ni måste undra vad fasen vi sysslar med här hemma då jag skriver att jag städar typ varje dag, men vi är ganska duktiga på att stöka ner plus att Nico är ganska bra på att riva ut och dra runt saker plus att huset är stort och jag sällan orkar städa alla rum på en dag - för jag är lat.

För tillfället sitter Nico och vrålar vja vja vja maabaa mycket argt då han inte kan dra med sig dammsugarslangen in i vardagsrummet då den sitter fast - i dammsugaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela