Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lissen bebis

Publicerad 2011-07-13 18:15:54 i Allmänt,

Nico har under dagen pendlat fram och tillbaka mellan glad och busig och superledsen utan synbar anledning. Sovit mycket mer än vanligt också. Ingen aning om varför.

Under sina glada stunder har han dock velat leka några av sina nya små påhitt som han kan syssla med om och om igen utan att tröttna, och han fnissar lika glatt varje gång. Ena leken går ut på att han ger mig något och då skall jag säga tack tack, och sedan lämna tillbaka den till honom. En annan lek går ut på att jag ställer något framför honom som han välter och då skall jag, så snabbt som möjligt, ställa det upp igen... vilket kan generera gapskratt.

Planen var att hålla honom uppe en timme extra idag, men då han bara grät i en timme nu nästan så fick han sova sin vanliga tid. Inte en protest från hans sida utan han somnade direkt.

Idag kom vår nya stereo förresten... den vi köpte på Tradera som ser gammal ut... ja ja får visa bild sen. Ascool i alla fall.

Fick också veta att Nicos farfar med fru kommer förbi och hälsar på i helgen. Jättekul. Så sällan Nico för möjlighet att träffa sin farfar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela