Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sladdlös

Publicerad 2011-01-11 09:15:57 i Nytt på bebisfronten,

Hittar fortfarande inte min kamerasladd vilket gör mig skogstokig. Får bjuda på en gammal bild så länge för att ni inte skall drunkna i all text.

I natt vaknade Nico och åt vid 24.00, men somnade om direkt. Sedan vaknade han vid 02.30 och åt och då fick Hampus kämpa ett bra tag för att han skulle somna om efteråt. Han vaknade sedan runt 05.30 och ville äta och det var lite halvsegt att få honom att somna igen och 06.30 vaknade han och ansåg att det var morgon.

 

Nu på morgonen har det varit lite kämpigt för jag kunde inte komma till ro och sova i natt så känner mig som ett utsketet äppla, som det vackra uttrycket säger. Nico i sin tur har inte alls velat följa sin vanliga rutin. Han har knappt velat äta något alls sedan han vaknade. Har väl sammanlagt ätit 150ml fördelat på tre omgångar. Det som brukar vara en tretimmars morgon/förmiddagslur varade idag bara mellan 07.30 och 08.30.

Han är dock på bra humör. Bra mycket bättre humör än det jag har. Det är ju dock svårt att inte smittas av hans små underbara leenden, och han roar sig ganska duktigt på egen hand på ett täcke på golvet just nu. Fast han är trött, vilket man kan se då han ibland liksom gosar ner sig och småslumrar där på täcket. Vad gött det hade varit om han kunde somna i en sådan situation istället för att bli arg och ledsen efter en stund.

Idag blir det antingen en mycket lugn hemmadag eller så åker jag till Göksäter och köper lite tyg för tänkte sy egna sängkläder och mysbyxor till Nico.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-11 12:45:07

känna sej som ett utsketet äpple, den måste jag lägga på minnet haha!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela