Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Skrikkalas

Publicerad 2011-01-07 19:17:56 i Nytt på bebisfronten,

Nu har vi haft värsta skrikkalaset här. Men inga ledsna skrik. Och inga arga skrik. Bara otroligt glada falsettskrik som skär genom trumhinnorna och ger extrem huvudvärk. Men kul att se honom så lycklig. Helt galen av glädje har han varit. Nico alltså. Min käre make skriker sällan i falsett.

Nico har även ätit banengröt för förta gången. Efter extrema helkroppsrysningar vid de två första skedarna så åt han sedan massor och tyckte det var jättegott. Nu är det strax dax för honom att sova. Eftersom han vägrade sova eftermiddagslur idag orkar han inte vara vaken till 20.

Jag och Hampus har varit duktiga och fått en hel del gjort idag i alla fall. Känns som en bra dag även om jag inte orkade skotta klart. Vi skottar varannan dag nu, jag och Hampus, då vi får så ont i ryggen.

Dags att kila innan bebis blir vansinnig.

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2011-01-07 22:48:09

Sådana glada gälla skrik har Jonah också ibland. Det gör ju riktigt ont i öronen men det verkar vara roligt för dem på något sätt. De upptäcker väl nya ljud gissar jag.=) De borde få ont i sin hals och sina egna öron också men...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela