Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Seeeg

Publicerad 2011-01-30 18:34:32 i Allmänt,

Jag känner mig som en gammal urvriden disktrasa just nu. Ögonen svider, så trött är jag... men nu måste jag strax ta tag i alla räkningar och greja. Månadens tråkigaste göromål typ.

Gick bra hos lillebror idag. Kom dit strax efter 10 och då tog han med lilla Myran och så gick vi promenad så Nico fick sova i ca 40 minuter. Sedan skulle Nico äta lunch och jag hade med broccolipurén jag gjort. Men icke, den mormor gör är god men den mamma gör är tydligen kräksäcklig, vilket han odiskret demonstrerade med både ljud- och visuella effekter. Fick ge upp och ge honom fruktpuré och ersättning istället.

Mamma, pappa och farmor kom runt 12 och Nico satt med och var på gott humör tills runt 13.30 då han började kinka. Tänkte att jag i alla fall kunde försöka få honom att somna och till min stora förvåning så lyckades jag efter många om och men, och han sov en timme i lillebrors gästsäng trots att övriga släkten kom vid 14 och det var massa prat och rörelse.
När han vaknade fick han väl en smärre chock av att se att det var så mycket folk där, men fann sig snabbt och satt och smålog. Strax innan 16 började man dock märka att det var lite för mycket för honom så vi åkte hem så vi hann träffa Hampus några minuter innan han skulle till jobbet igen. 12-timmarspass är inget kul... då bara jobbar och sover han.

När vi kommit hem fortsatte Nico demonstrera hur han kan vända sig så fort jag inte tittar, men det skapar lite oreda när han skall sova och hamnar på mage för det tycker han inte om.
Han var trött redan när vi kom hem men fick ligga och leka lite innan han fick gröt.

Efter maten skulle jag byta blöja och ta på pyjamas. När jag tog av blöjan sa dock Nico ett förnöjt "Aaah" och kissade ner halva rummet. Han somnade dock relativt snabbt och är lugn hittills. Ta i trä.

Har själv hunnit stressa i mig en ICA-pizza och skall som sagt var ta tag i räkningarna innan jag med skall stupa i säng. Bjuder avslutningsvis på en bild min bror tog hemma hos föräldrarna då Nico ätit blåbär, som han tyckte var mycket gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela