Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Premiär

Publicerad 2011-01-26 12:04:37 i Nytt på bebisfronten,

Idag var det första gången Nico åt kött - Biff Stroganoff. Önskar jag hade filmat men är svårt att filma och mata samtidigt.

Nico fick äckelrysningar så hela han ryckte och skakade i babysittern. Han började hulka och vrålade "Bluuää" och "Uuääkk". Med andra ord gjorde han väldigt tydligt att han tyckte att det jag stoppade i hans mun var det vidrigaste någonsin. Ändå åt han duktigt i alla fall sju små skedar innan jag fick gå över till fruktpuré när han såg ut som han skulle börja gråta av denna tortyr han utsattes för :)

Smakade själv på maten och trots att jag faktiskt tyckte att den luktade ganska gott så smakade den rätt skit. Eller snarare så att den inte smakade så mycket alls. Smakade kokt osaltad potatis tror jag.. köttet kände man ingen smak av alls.

Nu är han nöjd i alla fall för nu får han ligga i bara blöja och leka en stund (efter maten kräktes han upp en hel del stroganoff på kläderna nämligen). Han är ett glatt barn idag, vilket är skoj.. men synd om Hampus som försöker sova när Nico kör falsettskrik efter falsettskrik.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-26 23:07:02

testa spegetti och köttfärspuren! kerstin älskar den! köpte lasangepure med den var det lite bitar i men jag mixade den å den smakade exakt som spaggetigrejjen. den va så god att jag, i brist på käk, kokade pasta å körde ner lite puree haha smakade som vikken findus-rätt somhelst! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela