Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos kväll

Publicerad 2011-01-18 20:17:05 i Nytt på bebisfronten,

Nico sov som en prins mellan 15.30 och 17.45. När han vaknade var han ett litet solsken. Skrattade och busade hela tiden. Först åt han en flaska ersättning när han vaknade, 18.45 åt han gröt och puré och strax innan 20 åt han välling. Så ätandet var det dårakt inget fel på :)

Ingen feber heller så det är skönt. Väntar dock med att smörja med hydrokortison till imorgon för om någon typ av reaktion skulle ske så vill jag veta om det beror på vaccinet eller salvan.
Sista timmen har han busat och gosat med oss i soffan. En riktig charmbebis har han varit och jag har känt mig så lyckligt lottad som är en så underbar unge.

Nu klockan 20 så somnade han nästan så fort jag la honom i sängen och det är bara att hoppas att han kan sova lite mindre oroligt än de senaste dagarna. I natt kan i alla fall Hampus ha hand om fösta halvan av natten så jag skall passa på att sova.

Inga nya bilder att bjuda på då kamerasladden är och förblir borta... jag undrar om den befinner sig på samma plats som den ena sockan från varje par strumpor jag har...?

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-18 22:58:46

vad skönt att han verkar må bra. hoppas han sover som en stock i natt nu!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela