Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mitt hatobjekt nr 1

Publicerad 2011-01-27 08:46:15 i Åsikter,

Av alla människor i världen som jag stör mig på, och oh det är många, så finns det en som står ut ur mängden. En sådan människa som det kliar i knytnäven när jag ser. En sådan människa man vill gå fram och ruska om hårt och skrika: Vakna människa, vakna!!
Denna människa är Maud Olofsson, denna satans pisseruska.

Som nog ingen missat så är det ju mycket prat kring elpriserna nu och det jävla system vi har i Sverige som innebär att elbolagen ta ut i princip vilka priser de vill. Bara höja och höja som de känner för och sedan sitta och bada i stålar och bara garva åt alla oss som inte kan påverka det ett skit.

Aftonbladet gjorde därför en namninsamling om att detta måste förändras och gav denna till lilla Maud. Och denna satans apa har mage att ta emot denna och nedlåtande prata om att det "ät fint att folk engagerar sig" men "att de inte förstår systemet bakom"... Jahaaaa.. det är såå.. vi små korkade medborgare kan inte förstååå att det måste vara dyrt... För elbolagen bara mååste gå med miljarder i vinst. Åh korkade, korkade mig som inte förstod att markanden är viktigare än att människor har råd att bo i sina hus och vara varma.

Sedan börjar den satans kärringen tala om att hon minsann vet hur man sparar el och att andra borde göra det med.. att man kan isolera sina hus bättre och bla bla bla. Ja det är lätt att säga om man själv kan stoppa sedlar i väggarna, men en annan kanske INTE HAR RÅD att isolera och köpa braskamin och så vidare. HAR DU TÄNKT PÅ DET MAUDJÄVEL!!??

Ja, sammanfattningsvis då.... jag hyser stark aversion gentemot Maud.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-27 09:25:01

pisseruska.... hahaha

Postat av: Tess

Publicerad 2011-01-27 21:05:38

Inte särskilt genomtänkt av henne nej. Men det verkar vara ett standardsvar från politiker. Det lämnades in en lista angående lag om märkning av katter till han som har hand om djurskyddfrågor i regeringen (har glömt hans namn). Hans kommentar var "Vad trevligt att folk engagerar sig...men det här kommer inte gå genom för det funkar inte på det viset".

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela