Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kväll

Publicerad 2011-01-06 20:49:18 i Allmänt,

Inte fått gjort så mycket idag, som vanligt. Körde och köpte en stock snus dock. Inget kul att köra när det är så mycket snö på vägarna som det var idag. När jag kom tillbaka hade dessutom plogbilen varit där och plogat för vår infart så fick köra över värsta snöhögen.

Vi är faktiskt så slappa för tillfället att vi nu beslutat oss för att skriva listor varje kväll på vad vi måste göra kommande dag för att ta oss ur denna dvala vi hamnat i. Skyller på sömnbrist och vintermörker, men gammal herderlig lathet har nog ett finger med i spelet.

Nico sov mellan 16 och 18 och därefter försökte jag aktivera honom och få i honom mycket mat så att han skulle sova gott sedan. Han somnade relativt lätt runt 20.
Det är förresten kul att se hur han nu mer aktivt försöker kommunicera vad han vill. Idag låg han på ett täcke på golvet i vardagsrummet när han plötsligt började göra ljud och sträcka sig mot sin gåstol. Visade sig att han ville sitta och leka i den en stund :) Nu var det kanske inte så att han ville säga "Jag vill sitta i gåstolen", utan snarare "Jag ser grejer där uppe som jag vill pilla på men jag når inte"..hehe.. men ändå :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela