Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kattjäveln

Publicerad 2011-01-26 07:35:13 i Allmänt,

I går kväll somnade alltså Nico runt 20, hade nån enstaka napptappincident och vaknade sedan vid 22.30 för sitt sista kvällsmål. Han sov sedan till 03.30 då han åt och förutom en napptappincident vid 05-tiden så sov han till 06.30 då han ville ha frukost. Toppennatt för Nicos del med andra ord! Just nu har han dock en lite jobbig period för om man lägger honom i sängen så för han massa liv och tjoar, men tar man upp honom gnuggar han sig i ögonen och vill sova. Skapar lite av ett dilemma: Ta upp honom när han uppenbarligen behöver sova lite till och bara surar när han är uppe eller lägga honom i sängen och låta honom vråla av sig när Hampus som haft hela natten ligger vägg i vägg och försöker sova? Jag är en elak fru - Nico ligger i sin säng nu..hihi.

Men, tänker ni... så Hampus har haft hela natten och Nico har sovit bra.. då måste ju Knyttet själv ha sovit som en prinsessa (utan ärtor i sängen). Man skulle kunna tro det, men då har man glömt en sak. Att jag har två vanliga katter och en katt utan hjärna. Skitkatten... fy, vad arg jag är på henne. Försökte gräva sig igenom sovrumsdörren halva natten... Vägrade sluta vad jag än gjorde... Tills dess att jag blev totalt skogstokig och kastade ett glas vatten på henne (ja alltså själva vattnet som var i glaset - jag kastade inte glaset på henne). Då tänkte jag att nuu äntligen skall jag få sova ordentligt och ostört... tre sekunder senare kommer Hampus in och skall lägga sig och klockan visar sig vara strax efter 6 på morgonen och tre sekunder efter det typ så vaknar Nico. Jävla katt!!

Hampus kommer dock ha hela nästa natt också så dåå skall jag fanimej sova (jävlas katten blir det vatten med en gång) för sedan börjar Hampus jobba och då är det jag ensam som har hand om Nico natt som dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela