Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Grannens hund

Publicerad 2011-01-28 21:18:28 i Allmänt,

Ett av skälen till att man flyttar till landet är att man vill uppleva tystnaden. Det gör man inte riktigt här. Ett av grannparen har en hund som skäller mest hela natten. Så otroligt störande.

Och man kan ju inget göra direkt heller. Vi tycker om de grannarna och vill inte ha någon konflikt. Dessutom kan man anta att om de hade kunnat få tyst på honom så skulle han vara tyst vid det här laget. Och man kan ju inte gärna be dem göra sig av med hunden när man vet att de tycker väldigt mycket om den.

Störande är det dock... och ibland kanske man känner en liten, liten önskan att den skulle rymma sin väg. Bara vara försvunnen en dag. Men bara en liten, liten önskan... för jag vill ju grannarna och hunden väl. Hade varit skönt om den höll käften ibland dock.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-01-28 22:13:45

köp ett antiskäll halsband å lägg i brevlådan ;) dom sprutar vatten eller citronlukt varje gång dom skäller och är effektiva som fasen ;)



gött att du fick din mc feast du! det var du värd!



och med sömnen, kanske behöver han inte em-luren? sover han två eller tre ggr per dag? kanske ni kan planera om dagsömnen lite?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela