Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Behöver sömn

Publicerad 2011-01-31 12:25:44 i Allmänt,

Klockan 9 var vi vid Göksäter och trots lite gnäll i bilen skötte sig Nico ganska bra i affären. Satt och pillade med sina leksaker mest. Blev inhandlat 4 par strumpor, 1 body, 2 tröjor, 2 par byxor och ett par mockasiner till Nico, samt en t-shirt och ett par leggings till mig själv.
Sedan tog vi en fika. Eller snarare jag fikade med räkmacka och kaka, medan jag försökte få Nico fokuserad nog för att få i sig lite ersättning. Han ville dock mest stirra på folk och smaka på min macka.

Sedan åkte vi och handlade mat. Nico var då ganska trött och småpurken men det gick bra. När vi kom hem tänkte jag att nu kommer han vilja äta och sova... suck, vad man tror mycket. Han tog några skedar spagetti och köttfärssås men visade tydligt vad han tyckte om den saken och åt sedan lite fruktpuré. Efter det blev det ersättning och ner i sängen. Men icke. han låg och vred sig, försökte slita loss spjälskyddet och sysslade med någn slags halvhjärtad fejtgråt som verkligen låter just fejk. Låter som han ligger och ömkar sig själv mest. Kan inte låta bli att skratta lite när han gör så.

Gav upp tillslut för jag är för trött för att orka kämpa så nu ligger han på golvet och leker trots att han är trött och småsur och verkligen borde sova. Hoppas Hampus kan ta honom lite sedan för jag skulle verkligen vehöva några timmars sömn jag med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela