Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Bakslag

Publicerad 2011-01-13 08:05:05 i Nytt på bebisfronten,

Som vi kämpar med de där satans rutinerna och så belönas man med en natt som i natt. Jäkla skitnatt. Hur den var i början vet jag inte riktigt för då hade Hampus ansvaret. Vad jag vet är att han somnade runt 19.20 och att sedan vaknade för nappinsättning runt tre gånger mellan det och 21.00. Strax efter det somnade nog jag och då vet jag som sagt var inte vad som hände.

När det var min tur att ha bebisansvaret så vaknade Nico i alla fall kl. 03, 04, 04.45 och 05. Han åt lite granna första gången men mest ville han bara få nappen i satt och bli lagd på sidan igen. Jag har för mig att han vaknade nån mer gång efter 05, men är osäker för var så himla trött och förvirrad. Sedan vaknade han i alla fall 07, men förde mest sådär glatt oväsen i sin säng så jag orkade inte gå upp och hämta honom förrän 07.20.

Inte är han speciellt pigg och glad heller. Han gnäller mest. Hoppas kunna få honom att somna om en stund sedan så jag kan få vila. Försöker dock hålla humöret uppe så att jag inte verkar sur mot honom. Jag sa det till hampus igår att jag tycker det är så jobbigt för man blir så frustrerad och irriterad när han inte sover som han ska, men jag vill inte att Nico skall känna att man blir arg på honom om han inte kan sova.. för hur snällt är det? Är ju inte så lätt att bara somna på kommando... Både jag och Hampus har ju oftast jättesvårt att somna själva.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela