Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tidig morgon

Publicerad 2011-02-27 05:59:58 i Allmänt,

Nico fortsätter att tycka att 5.30 är en bra tid att gå upp på morgonen, men idag gör det inget för har fått sova hela natten. Hag tror Nico hade en ganska bra natt men var Hampus som hade honom så vet egentligen inte.

Han är i alla fall oftast lugn på morgonen. Vill bara få ligga på sin madrass i någon timme och leka för sig själv och småprata. Hade nog egentligen funkat lika bra om jag hade lagt ner ett gäng leksaker i hans säng, men vill att sängen skall förknippas med att sova så bättre att ta upp honom.

Spenderar tiden med att kolla på saker jag vill köpa på IKEA. Läste Ketchupmammans blogg och såg en bild där man använde en slags köksförvaring med zinkburkar på ställning som skrivbordsförvaring bland annat, som jag skulle vilja ha till mitt hobbyrum.
Hoppas vi snart kan fixa hjälp med att få hem spånplattor eller liknande och slänge upp en vägg där så att jag verkligen kan möblera om och göra klart. Och komma ihåg att låna en stege... (Mamma och/eller pappa, om ni läser detta, har ni en stege som är minst 3 meter men högst 4 meter hög som vi kan låna?) Vi behöver en stege för att kunna måla bra i innetrappan men när vi såg vad det kostade att köpa en stege så blev vi lite osugna på det, så att säga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela