Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sköna söndag

Publicerad 2011-02-20 11:52:03 i Allmänt,

Nico sov bra i natt efter att ha haft en jobbig kväll då han vaknade flera gånger och grät hejdlöst och ville äta extrema mängder mat. Eftersom Hampus skall ställa om dygnet inför förmiddagsvecka så gick han upp klockan 6 i morse med Nico så jag fick sovmorgon. Dock sover jag rätt illa eftersom jag har så ont i korsryggen.

Nu leker Nico och Hampus gick ut för att elda sopor. Synd att Nico inte kan vara med ute och titta på, men tror inte det är så nyttigt för en bebis att sitta i massa rök.
Denna veckan är en vecka med massor att göra. Imorgon skall jag ha möte med en ny mäklare angående tomten. På tisdag skall jag lämna in bilen på lagning. På torsdag skall jag till läkaren och i helgen är det scifi-mässan i Göteborg så då skall hela lilla familjen in till stan.

Nico har laddat med sin StarTrek-body :)




Läste förresten i Aftonbladet om den där illern som åt upp massa fingrar på en bebis. Så himla hemskt. Tur att mina katter inte är mycket för att knapra på människor.

Igår kväll blev det inget bloggande för jag och Hampus hade myskväll. Glömde till och med bort Melodifestivalen så får ta och se den nån gång sen idag när jag får tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela