Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Roligt, dumt och viktigt

Publicerad 2011-02-28 11:04:32 i Nytt på bebisfronten,

Ja, jag har alltså tre saker att skriva. Vi börjar med den roliga.

Nico har börjat med en ganska undehållande sak. När han är hungrig tar han första bästa sak han får tag på, typ sin snuttis eller en nalle, och stoppar i munnen och vrålar sedan med hela munnen full av... vad det nu är... som för att demonstrera: Titta jag är så hungrig att jag tvingas äta upp mina saker!!!

Och så till det dumma. Min dumma katt Norpan. Hon ogillar när Nico är för nära, vilket jag kan förstå då han försöker dra pälsen av henne, men istället för att hålla sig borta så lägger hon sig en bit ifrån honom på hans madrass hela tiden och väntar medan han kämpar och kämpar för att nå henne.. och när han nästan är framme gör hon sig beredd för att lappa till honom. Skitkatt. Måste ha stenkoll hela tiden nu.

Slutligen det viktiga. Måste verkligen få tag på en sådan där skumgummimatta. Måste ha en matta som är hård men samtidigt mjuk och framför allt nästan platt. Nu när Nico rör sig mer och mer är madrassen obra då den är ganska hög och det blir en ganska stor duns när han rullar av den... vilket han gör titt som tätt.

Kan stolt berätta att Nico nu ålat (i Baloo-stil som en i mammagruppen kallar det) från den ena änden av madrassen till den andra där han sedan rullade av den, vände sig och ålade på golvet tillbaka nästan till utgångsläget. Jahapp... grind var det ja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela