Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Pigg bebis

Publicerad 2011-02-07 20:44:53 i Allmänt,

Nico har ju som sagt var velat sova massor idag. Just i stunden tycker man ju att det är ganska skönt, men man får igen det sen. Nu på kvällen var han pigg som en mört.... och högljudd! Inte förrän 20 gick han med på att sova (vilket är mycket sent för att vara honom). Det sista fick han ligga i sängen och föra väsen för sig själv, men han var lika glad för det.

Hans nya grej är att göra ljud som låter som när man härmar en bil.. typ "brrum brrum brrum" och ett gurglande ljud. Han kan sitta hur länge som helst och det är ljud som verkligen dödar ens hjärna..hehe. Man blir som helt avtrubbad, men så vill man ju inte försöka få honom att vara tyst heller för han är ju så glad och det är ju bra att han tränar på olika ljud och känner att han får lov att ta plats och uttrycka sig också.

Så det var en mycket lycklig liten bebis, och två mycket trötta föräldrar som bara hann se Sherlock innan Hampus skulle till jobbet - Solsidan får vänta en dag till. Nu sover plutten också som sagt var och hoppas på att det blir en lugn och bra natt även i natt.

Dags att varva ner och försöka sova...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela