Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ingen god morgon här inte

Publicerad 2011-02-08 07:25:30 i Nytt på bebisfronten,

Nico hade inte en bra natt... verkligen inte. Jag hoppas fan att det var regnet som störde och att det var en engångsföreteelse, för han var tillbaka i att vakna en gång i timmen, minst. Han ville nog inte äta mer än vanligt (svårt att minnas i efterhand då jag var en zombie) men han vaknade ofta och var ledsen. Vissa gången kunde jag vänta ut det (men man vaknade ju av det ändå), men andra gånger fick jag gå in och trösta och stoppa om. Kändes som jag inte gjorde annat i natt än att gå in och ut ur hans rum.

Enda sömnen jag fick var mellan 05 och 07, sedan ville han upp. Känner mig som ett riktigt vrak och huvudet känns som efter en riktig praktfylla. Nico själv är glad och leker på golvet, men han gäspar ganska ofta så helt pigg är inte han heller.

Just nu hoppas jag på att han snart kommer vilja sova igen och att jag då kommer lyckas somna en stund igen, vilket jag sällan gör. Idag är planen att ta med Nico och åka och köpa NAN (vilket jag aldrig orkade igår), städa lite, tvätta massa Nico-kläder, testa om Nico tycker om att duscha och... ja, jag vet inte mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela