Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hemma igen

Publicerad 2011-02-09 15:15:55 i Allmänt,

Nu har vi vart iväg. Först en stund hemma hos mamma och pappa där Nico åt fruktyoughurt (för bebisar) och burkgröt för första gången. Smaskens.

Sedan skulle vi och hälsa på farfar på äldreboendet. Stannade dock till i affären innan och där somnade Nico. Har aldrig sett honom sova så hårt innan. Han sov genom hela "lämna-affären-och-lassa-in-i-bilen"-proceduren likväl som när vi tog med han in till farfar.
Han vaknade dock efter en stund och då körde han och farfar stirrnings-race. Bara satt och glodde på varandra. Såg mycket kul ut.

Dock jobbigt att se någon man bryr sig om så gammal och svag. Har gått så snabbt. Var nästan så jag var på väg att fälla en tår när jag såg honom. Usch. Lilla farfar.

Åkte tillbaka till mamma och pappa och åt en stund efteråt, men Nico var så trött att jag fick ta och bege mig hemåt. Han somnade i bilen och sov sig nästan igenom när jag tog av honom ytterkläderna när vi kom hem. Vaknade till dock, men jag gic snabbt upp med honom till sängen där han slocknade igen. Eftersom han hoppat över så många sovpass idag så kan han om han vill få sova nästan till 17 tänker jag mig. Förhoppningsvis kan han sedan sova gott i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela