Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hårda små fötter

Publicerad 2011-02-16 07:27:35 i Allmänt,

Han sparkades så man trodde han skulle sparka rakt genom huden när han låg i magen, och han sparkas fortfarande så fort han får chansen. Ligger han bredvid en så går fötterna oavbrutet och små hårda hälar skapar blåmärke efter blåmärke, för att inte tala om alla sparkar man får i magen vid blöjbyte. Men han är söt ändå :)

Har han sovit bra? Ingen aning. Hampus skulle ta honom så länge han var vaken och antingen var han vaken länge eller så sov Nico ovanligt bra. Jag vaknade 06.40 och var våldsamt kissenödig. Försökte hålla mig för tänkte att går jag på toa så kommer han vakna... men gick inte att hålla sig... och han vaknade mycket riktigt. Glad och busig är han nu. Sliter åt sig min hand när han kan och slickar på den, den lille skummisen :)

Förresten har jag fortfarande ont i mitt öga efter att Nico petade i det för flera månader sedan. Inte hela tiden men om det blir tryck på ögat (som att man gnuggar sig i ögat eller om man ligger men den ansiktshalvan mot en kudde) så känns det efteråt som jag har en bit grus i ögat som skaver och gör ont.
Han har gett mig men för livet typ..hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela