Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Full rulle

Publicerad 2011-02-04 17:12:21 i Allmänt,

Åkte som sagt var in till Stenungsund och mötte upp mamma. Har gått i affärer, shoppat och fikat. Blev köpt 1 ram, 2 byxor till Nico, 2 bodys till Nico och en dräggelhaklapp... till Nico :)
Är nöjd med inköpet. Lagom mycket och med tanke på hur det passar ihop med hans övriga kläder. Sofia har nämligen smittat mig så nu vill jag att Nico skall ha matchande kläder..hehe.. kan bero på att jag nu vistas mer utanför huset också och då kan det ju vara fint om det inte ser ut som jag klätt på honom första bästa plagg jag kunde nå i garderoben.

När jag var i Stenungsund ringde plötsligt pelletsmannen och meddelade att han skulle komma med pellets. Sa att jag kanske inte skulle hinna hem men att det skall lämnas utanför. Han sa att han skulle komma runt 16-16.30... jag var hemma 16, men nu är klockan 17.15 och ingen pelletsman har synts till.

Vette fan hur jag skall göra när han kommer med tanke på Nico... för jag måste ut och flytta bilen så han kommer in på infarten... och har ingenstans att ställa den heller för den delen. Bara problem. Om han inte kommer innebär det också problem då pelletsen är slut och vi värmer huset med el nu och det är mutidyrt.. och ingen fan vet när pelletsmannen behagar komma nästa gång om han varit här idag men åkt igen... Suuck.

Nico har i alla fall fått sin gröt så han är nöjd. Jag tyckte att han kunde sova en stund men det tyckte verkligen inte han så nu sitter han och leker i gåstolen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela