Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dramaqueen

Publicerad 2011-02-25 10:43:57 i Allmänt,

Just nu är det bara gnäll här hemma. Nico är trött men vill inte vila. Har man honom uppe så ligger han bara i en hög och tjuter och när man lägger honom i sängen sysslar han med massa saker för att få uppmärksamhet, Klassikern är att han lägger snuttisen över ansiktet, viftar med armarna och hyperventilerar hjälp mig jag kväävs, och om man då inte flyttar på den så sliter han bort den själv och stirrar på mig som för att säga va fasen, tänker du låta mig dö här?!

Känns som att jag inte gör annat än försöker få honom att sluta tjuta just idag. Ett riktigt litet gnällmonster... sådär att man har lust att vråla MEN VAD ÄR DITT PROBLEM??!! Men det gör jag ju inte... för han är en bebis... och väldigt söt :)

Har i alla fall hunnit få lagt in en maskin tvätt och värma en bit gammal pizza att äta, men det är väl det. Resten får jag nog ta tag i när Hampus kommer hem och vi är två. Skall bli såå skönt att han är långledig nu och jag ser fram emot söndagens utflykt som om jag vore fem år och det vore några dagar innan julafton. Bara att hoppas att Nico har en bra dag då så det inte blir en heldags mardröm istället :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela