Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ångest deluxe

Publicerad 2011-02-05 13:52:46 i Allmänt,

Ok, hela historien.

Jag har haft ett mobilt bredband via Telenor som jag sagt upp. När jag i december därför inte fick någon räkning tänkte jag inte mer på det utan utgick från att bindningstiden gått ut och det var avslutat.

Fick sedan en betalningspåminnelse i början av januari, men hade då inga pengar så kunde inte betala den med en gång. Två veckor senare fick jag en räkning från Intrum (inkassoföretag) på att fakturan gått vidare till dem. Betalade då detta omedelbart. Fick även ytterligare en betalningspåminnelse från Telenor som jag också betalade. Detta innebär alltså att jag betalat den sista december månads abbonemang både till Telenor OCH Intrum.

Trots detta fick jag i fredags brev att ärendet gått till Kronofogden, och jag måste skriva på delgivningskvitto. Kronofogden! För en en månads gammal räkning som dessutom är betald! Nu har jag massiv ångest. Skulle jag få en betalningsanmärkning, minsta lilla prick, är det kört för oss eftersom Hampus har anmärkningar. Dessutom är det ju helg nu så kan varken kontakta Intrum eller Kronofogden.

Telenor fick jag dock tag på... allt de kunde säga var att de kan se att jag betalt till dem, och att de tyckte det var konstigt att jag fått räkning både från dem och från Intrum.. och att de verkligen inte kan förstå varför Intrum omedelbart skickat ärendet vidare till Kronofogden.

Kommer ha andningsbesvär och massiv ångest hela helgen nu....

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-02-05 16:57:25

oroa dej inte det där ordnar dom, är den betald så är den. vi har haft samma grejj här med markus han höll ju på å dö stackarn men det var inga problem sen när han ringde dom :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela