Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tips för sega dagar

Publicerad 2011-12-26 19:56:42 i Allmänt,

Kan ju börja med en snabb liten statusuppdatering. Nico sov inget vidare i natt. Vaknade och var väldigt ledsen och ville ha mig hos sig hela tiden. Han somnade dock tillslut, vaknade för morgonen vid 7 men sov sedan stor del av förmiddagen. Sedan har han haft en varierande och lite underligt humör. Ibland har han kunnat leka själv men stundvis har han varit arg och ledsen och kastat saker och försökt bita mig. Sedan får han stunder då han är supergosig och vill att jag skall bära runt honom så han bara kan mysa i min famn. Nu sover han dock och snart jag med hoppas jag.
....
Så här kan man också se ut ibland..hahaha
Jag tänkte dock ge lite tips på hur man kan spendera dessa långa mellandagar om det regnar och är trist. Detta är alltså tips på saker man kan se eller läsa på internet, och alla är saker som jag själv spenderar tid med att titta på - tro det eller ej :)
**
På plats fem på min tipslista kommer att läsa Fredrik Backmans blogg på Café.se. Min kompis Karin tipsade mig för ett tag sedan och nu läser jag den nästan dagligen. Hans besatthet av smörgåsar tycker jag är rätt seg men han kan ha riktigt roliga inlägg ibland.
**
Fjärdeplatsaren passar kanske inte alla och att jag själv ser den allt som oftast är inte helt frivilligt utan för att Hampus ser på den jämt. Dock brinner den här killen för sitt intresse, elektronik, vilket gör att man rycks med och tycker nästan allt han säger är intressant. Kul är han också. Så kolla in EEV-blog (www.eevblog.com)
**
På plats tre på tipslistan kommer att se Parkour-videos på YouTube. Tycker det är helst fantastiskt att titta på.
**
På andra plats kommer två YouTube channels: Vsauce och Vsauce2. De har roliga program om nördiga saker. Underhållande, lättittat, intressant och man blir ledsen när man tittat igenom alla programmen och måste vänta på ett nytt.
**
På delad förstaplats kommer dels ZOMGitsCriss Channel på YouTube. Hon är en snygg och smart ateist som gör jävligt roliga och tänkvärda videobloggsinlägg. Måste ses. Sedan kan man sura över att hon är perfekt och att det är orättvist :)
Dels hamnar, överraskande nog kanske, TopGear delad förstaplats. Och då menar jag deras längre specialavsnitt när de gör tokiga motorrelaterade utmaningar runt om i världen. Jävligt kul.
**
Så nu har ni lite att göra. God Annandag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela