Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mäklare och läkare

Publicerad 2011-12-16 18:50:15 i Allmänt,

I morse hostade Nico så han kräktes och lät inte alls bra så han fick vara hemma från dagis och beställde tid på vårdcentralen. Innan det var dags för läkartid så hade vi dock mäklarbesök och fick tipsa och råd och bedömning av huset inför en kommande försäljning. Kändes riktigt bra.
...
Sedan åkte jag och Nico in till Stenungsund och mötte upp mamma. Vi handlade lite och käkade innan det var dags för vårdcentralen. Nico var duktig som vanligt, han älskar läkare och denna läkaren tycktes älska honom tillbaka. En väldigt trevlig läkare som pratade om hur söt Nico är, sånt gillar vi :). Nicos lungor lät bra och den rossliga hostan beror nog på den slemmiga förkylningen. Dock verkade han ha en mindre öroninflammation i ena eller båda öronen (var lite ouppmärksam där) men det krävdes inte penicillin. Hoppas han blir frisk snart!
...
Nico somnade gott i bilen på vägen hem så efter han fått kvällsmat så hoppades jag naivt att han skulle somna när jag la honom...HA! Nu har han legat snart en timme i sängen och pratat, sjungt, joddlat, gnällt, ropat efter sin pappa, sparkat i väggen, kastat sina sängkläder etc etc.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela