Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nicos kalas <3

Publicerad 2011-08-14 18:22:25 i Allmänt,

Idag hade Nico sitt första födelsedagskalas! :) Blev jättebra.

På dagen var han på gott humör och hjälpte till att dammsuga ( = puttade dammsugaren framåt medan jag dammsög) och busade runt. Sov gott efter lunchen och var inte så mycket sura miner.

Själv stressade jag runt som en dåre och gjorde årets fulaste tårtor, men smaken verkade uppskattas av alla - förutom av Nico själv som spottade ut den med avsmak. Sötsaker är tydligen inte hans grej.

Nico älskade att få besök och massa uppskattning, och alla presenter! Av oss fick han en liten barnsynth som spelades flitigt på med en gång, av mormor och morfar fick han ett litet fordon han kan åka på som har massa ljud- och ljuseffekter - gissa om det blev uppskattat :), av morbror fick han en ascool snigel man drar efter sig samt en hel uppsättning söta bondgårdsdjur i plast och av andra fick han kläder, presentkort och musikinstrument. En överlycklig bebis var det :)

Han grät lite när alla gick hem, men var riktigt trött efter all uppståndelse och fick lägga sig efter att ha ätit gröt, och lekt lite till. Först vägrade han sova men när Hampus nattade så gick det bra. Han vet vem han kan köra med!

Bjuder på en liten bild på när han testar sin nya lilla bil medan morfar tittar på. De riktigt bra bilderna får ni se när min mamma skickat över dem till mig. Det är hon som har en bra kamera.
Tack alla för idag!!

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-08-14 22:37:15

Det var ett fint kalas:) Att älsklingen uppskattade presenten och att tårtan var god var ju en bonus:)) Kram på er alla tre:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela