Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vår stora lilla bebis

Publicerad 2010-10-06 09:24:32 i Nytt på bebisfronten,

Med tanke på vad skrev i ett inlägg igår så var det lite lustigt att Hampus på kvällen sa att han tyckte att det hade känts som om Nico utvecklats mycket bara de senste dagarna. Så är det verkligen. Helt plötsligt känns han lugnare, mer "med" och det till och med känns som om han mer förstår vad man säger... kanske inte orden, men vad det är man vill ha sagt.
Igår märkte vi också att han nu kan häva sig upp på armarna när han ligger på mage... vi var så stolta tills vi insåg att ju högra han kan lyfta huvudet desto större smäll när han inte orkar mer och far med näsan före rakt ner i backen :/

Idag skall jag se om jag kan köpa några leksaker som är lite mer anpassade för bebisar när de ligger på mage och tittar upp, så att han kan tycka det är lite mer kul att ligga på golvet. Som det är nu blir han uttråkad, frustrerad och ledsen på ungefär två minuter.

Nu skall jag försöka få donat lite så jag kan åka och hämta upp mamma sedan. Vill alltid ha backup med om jag skall gå med lillen i affärer :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-10-06 12:02:29

jag är ofta i borås, hos mamma och pappa å skulle gärna ses nångång även om jag inte är i gbg :) har bil så jag kan köra vartsomhelst. funderar på en tur till ulladed nästa vecka när jag är hemma, köpa bebiskläder, du ska inte med ;) har aldrig vart där, börjar bli sugen att uppleva fenomenet haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela