Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vad hände sedan?

Publicerad 2010-10-18 07:34:15 i Nytt på bebisfronten,

Vad hände efter det stora vansinnet rullat in? Jo som vanligt bedarrade stormen efter ett tag utan synbar anledning. Efter ett tag lugnade han sig tillräckligt för att kunna äta (och då jävlar åt han rejält 240 ml under 1,5 timmes tid) och sedan testade vi igen att lägga ner honom och mot alla odds så somnade han, och sov 7 timmar.
Han hade bara en liten vakenstund och den var bara kul. Hörde små ljud från barnvagnsinsatsen och kikade ner, och möts av ett enormt leende. Nico ligger där och ler mot mig i typ fem minuter medan han pratar lite tyst. Sedan la jag honom tillrätta och så somnade han om.

När han vaknade efter de 7 timmarna ville han äta. Sedan rapas och bytas på, och efter det sov han 4 timmar till med bara några få incidenter av att tappa nappen.
Denna jäkla napp. Men den ger en bra indikation på hur väl han sover. Han vill nämligen bara ha napp när han är på väg att somna, inte när han sover riktigt. Så ser man att han fortfarande har nappen i munnen så vet man att han sover lätt och vaknar lätt.

Nu har han ätit och halvsover igen. Själv är jag vaken för Hampus rusar runt och gör sig iordning för jobbet. Kommer bli en hemsk vecka då han måste jobba mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela