Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Up with the cock, som man (inte) skulle sagt på engelska

Publicerad 2010-10-20 05:48:12 i Nytt på bebisfronten,

Bebis var jättegnällig innan han somnade runt 22 igår, så fasade att natten skulle bli hemsk - men han har sovit jättebra. Åt en gång men somnade om snabbt. Han sover fortfarande men är på g att vakna så jag gick och förberedde mat och sitter nu och väntar.

Skall ändå upp och iväg tidigt idag. Lämna plutten hos mamma och sedan åka och besikta bilen. Vill inte. Hörde dessutom att det skulle snöa idag, så vill verkligen inte.
Har verklig ångest för det där med besiktningen, Hampus med. Hampus har dock ångest eftersom han är rädd att den inte går igenom, jag eftersom jag ogillar att göra saker jag inte gjort förut (och har aldrig besiktat en bil). Känner ren skräck för att köra upp bilen på den där grejen som hissas upp i luften - jag är inte bra på precisionskörning och det känns som om det kommer bli helfel. Måste nog be dem göra det (och så kommer de tycka jag är besvärlig, hata mig och bara klaga på hela bilen).

Är dessutom vansinnigt trött och hatar att köra då. Hampus har kommit hem rätt sent från jobbet denna veckan så har inte varit mycket mer än laga mat och äta innan han skall sova, så blir att jag har lillen nästan hela tiden. Tillslut är man så utmattad att det känns som man inte kan andas.

Nico saknar nog Hampus lite när han jobbar mycket för han var jättekinkig igår innan Hampus kom hem, men så fort han kom blev han jätteglad. Sedan blev han dock kinkig igen för vägrade först sova om han inte fick sitta i babysittern och hålla Hampus i handen. Sötnöt. Innan dess använde han Hampus ena knoge som bitring. Tuggade som en tokig och vägrade släppa... haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela