Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Stora bajsfesten

Publicerad 2010-10-22 10:34:33 i Nytt på bebisfronten,

Ja jävlar... en stor bajsfest var det. Intet ont anande satt jag här nu på morgonen med lillen bredvid mig i babysittern och plötsligt hör jag ett STORT brak i hans byxa. Och för att vara lite äckligt detaljerad så anade jag genast lite oråd då braket samtidigt var aningens klaffsigt.

Går in i hans rum med honom för att byta blöja och upptäcker att hans pyjamas är full av bajs längs hela ryggen. På något sätt har bajset eploderat upp ur blöjan bakvägen ända upp till nacken. OMG vad klet. Och genast passade han på att sparka fötterna i det och kleta ut det lite till. Oändligt många bitar papper och våtservetter gick åt, och kletades fast på hans rygg och allt var kaos. Nico själv småpratade förnöjt under tiden och kändes nästan lite stolt över sin prestation.

Jag å min sida gjorde mitt bästa för att dölja att jag höll på att kräkas av stanken och äckelkänslor när jag fick bajsklet på mig hela tiden. Men slutet gott, allting gott - han blev ren och fick nya kläder på sig tillslut.

När vi återvände till babysittern satt vi och tittade i en bok lite. Har köpt Johanna Westmans Första och Andra Mosboken. Den ena är en pekbok för bebisar och den andra är en recpetbok med mos man kan ge små barn. Tycker receptboken är toppen, men pekboken är väl sådär. Lite underligt att sitta med en pekbok och säga till Nico: Titta där är en jordärtskocka, eller Titta Nico, en palsternacka... haha. Han tyckte dock om den eftersom det är skarpa fina färger i den... förutom sidan med fikon på. Fikonen gjorde honom väldigt upprörd. Ingen anong om varför..haha.

Nu hoppas jag lillen skall vara lite mer avslappnad efter att ha fått ur sig det lasset och jag skall hålla tummarna för att mitt internet skärper sig så att allt inte tar tusen år.

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2010-10-22 18:35:45

hahaha, kul o lasa, mycket hog igenkanningsfaktor, hande samma sak med min lille baby, fast pa farjan!!! lite jobbigt, fick leta upp narmaste handfat o tvatta honom under kranen!



Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela