Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Status: Zombie

Publicerad 2010-10-30 08:06:21 i Nytt på bebisfronten,

Jag kunde ha sovit i natt. Hampus hade Nico hela natten och jag kunde ha sovit. Men fast jag var dödstrött så vägrade min hjärna somna. Bara låg där i någon halvdvala med myrkrypningar i benen och om jag slumrade till hade jag konstiga mardrömmar som väckte mig. Vaknade också till nästan varje gång Nico skulle äta (19-24-02-04-06...suck).

Nu gick jag upp vid 6 då Nico förde väsen i sömnen så Hampus skulle få sova. Visade dock att jag bara kunde vända honom på sidan för att han skulle bli tyst, men nu sitter jag här. Huvudvärk och ont i halsen, men fortfarande kan jag inte sova. Övertrött?

Idag skall vi egentligen träffa vänner i Stenungsund för att käka. Får se hur det blir för finns en del frågeställningar kring det hela.
1. Orkar jag efter en sömnlös natt?
2. Är vi redo att ta med lillen på restaurang? (just nu tycker båda att tanken känns lite jobbig)
3. Är väglaget så jag känner att jag vill köra utan vinterdäck?

Hade varit jättekul att träffa dem och förr eller senare måste vi väl våga äta ute med Nico, men får se hur det blir. Önskar jag hade bättre koll vilka matställen som hade toa med skötbord bara. Vill inte stå och byta blöja på golvet på en offentlig toalett. Det finns inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela