Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inte ensam

Publicerad 2010-10-28 09:07:18 i Nojjor och galenskap,

Det är lustigt egentligen att man alltid tror att man är ensam om sina rädlor och nojjor, medan det alltid visar sig att massa andra människor är likadana.

När mammorna från forumet på Sofias initiativ startade en facebook-grupp så visade diskussionerna när att jag inte alls är ensam om att fortfarande tycka att det är lite läskigt att gå ut själv med lillen. Att man fortfarande känner sig såpass osäker att man vill ha back-up med sig ute.

I senaste numret av tidningen Mama var det dessutom en hel artikel som handlade om mammor som är rädda för att köra bil. En del var mycket värre än mig och lyckas inte få sig själva att köra alls. Jag kör ju i alla fall, om än motvilligt och med lite ångest.

Skönt att veta... att man inte är det enda neurotiska ufot.

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2010-10-29 14:06:19

Jag tycker det är skönt att vara ute själv med Connor då vi går en naturpromenad. Blir så lugnt för sinnet på nåt vis. Men om vi ska till nån affär är det skönt att ha någon med sig. Folk i affärer brukar glo om bebisen så mycket som ger ett knyst ifrån sig och ibland annars också för att de kanske tycker att man tar plats med vagnen. Men vad är så annorlunda med kundvagnar undrar jag isf...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela