Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Herr och fru sjuk

Publicerad 2010-10-11 16:33:22 i Nytt på bebisfronten,

Idag skulle vi egentligen till BVC men Hampus var sjuk, och min mamma var sjuk och jag ville inte åka dit själv eftersom jag inte heller mådde helt bra och var lite nere, samt opraktiskt nog har en barnvagn jag inte riktigt klarar av att få i och ur bilen på egen hand (men med min muskelstyrka skulle det behöva vara en liten dockvagn för att jag skulle klara av det). Så bokade om BVC-tiden... ingen panik med det eftersom lillen mår så bra så.

I natt sov han toppenbra och långa pass, och idag har han sovit en del med. Ibland är han vaken och vill sitta i babysittern och busa dock, och en stund i förmiddags ville han otroligt nog ligga och gosa med mig en stund (det vil han aldrig annars). Vilken ynnest. Blir varm i hela kroppen när han vill gosa med mig, min lilla skrutt.

Istället blev det vesök på vårdcentralen idag för egen del då värken i magen inte släpper. Tog prover som jag får svar på om några dagar. Sedan handlade jag och åkte hem. Tog upp en liftare dessutom. En ung kille som ville få skjuts en bit. Han såg så icke-mördar-aktig ut att jag tog risken :) Bra karma till mig.

När jag kom hem var Nico lite kinkig och Hampus sa att han inte kunnat få honom att rapa. Jag lyfte upp honom och han rapade direkt... haha.. stackars Hampus. Samma sak har hänt mig och man känner sig så himla dum.
Nu ligger lillen i babysittern och sover. Han somnade mitt under en busstund. Själv väntar jag på att H skall spela klart så vi kan laga middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela