Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Gomorron gomorron...

Publicerad 2010-10-26 09:58:53 i Nytt på bebisfronten,

... som Veiron skulle sagt.

Har fått sova rätt bra i natt även om våra planer på rutiner gick lite åt skogen... får jobba med det där. Hela kvällsrutinen gick liksom om intet igår när Nico somnade pang bom klockan 18. Han sov som en stock till midnatt.
Sedan åt han vid midnatt och sov till runt 4.
Men sedan ville han äta klockan 4 OCH klockan 5 OCH klockan 6. Suck. Dessutom skrattade han bara glatt när man la honom i sängen och hade inga planer alls på att sova. När han sedan insåg att han ändå skulle bli lämnad där blev han hysterisk, så det slutade med att han fick sova mellan mig och Hampus i sängen de sista timmarna vilket han tyckte var acceptabelt.

Vid 9 vaknade han "för gott" och var på riktigt glatt humör. Vi busade lite och sedan gav jag honom en skallra att leka med, men efter att ha smakat lite på den kom han dock fram till att man inte behöver nån leksak när man kan mumsa på sina egna fingrar.

Hampus jobbar sent idag, men börjar sent också så det är ok. Känns mest otäckt när han skall köra i mörker om det blir halt i kväll. Usch. Vintern innebär en evig oro.

BusNico

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-10-26 11:53:03

Jag har hört (jag tror det var från BVC) att bebisar under 6 månader inte följer några rutiner... Vet ej om det stämmer, men du kanske ska höra om det är någon idé att försöka följa ett schema? Vincent gjorde det iallafall inte! ;)

Har ni förresten bestämt nåt med Agneta? Hon skulle väl komma ner nästa helg? :) kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela