Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En stor dag

Publicerad 2010-10-09 07:58:01 i Nytt på bebisfronten,

Idag skall Nico för första gången lämnas till barnvakt. Han skall spendera dagen och kvällen hos sin mormor och morfar medan jag och Hampus åker till stan och går på VIP-bio. Känns lite nervöst, för vet inte hur det kommer kännas, men samtidigt väldigt skönt och välbehövligt att vi får lite egentid med varandra och kan slappna av.

Kändes nog fint för Hampus att komma hem från jobbet igår för lillen blev så glad när han fick se honom att han fyrade av ett jätteleende och sparkade glatt med benen :)
De hade även ett moment på kvällen då Hampus hade honom i knät efter matning och Hampus började härma allt Nico gjorde, alla miner och ljud, vilket Nico tyckte var störtkul. Han gjorde ett ljud eller min som H härmade och sedan kom ett jätteleende. Om och om igen. Var nog det gladaste vi sett hon hittills :) En underbar stund. <3

Har dock varit en gnällig natt och morgon. Han har sovit oroligt och gnölar och vrider sig mycket innan han somnar, och lite oklart vad det är som är fel. Känns nästan som han håller på tills han hittar den perfekta ställningen för plötsligt bara somnar han.

Nu har jag gått upp med honom för att Hampus skall få sova ostört en stund. Skall tvätta håret och packa ner allt som skall med. Tänk att ett biobesök kan vara ett sådant projekt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela